Tietoa seurasta

MIG Salibandy ry:n Organisaatio

HALLITUS 2018-2019

Puheenjohtaja: Pirjo Ahlberg (tietosuojavastaava)
Rahastonhoitaja: Maiju Saukkonen
Jäsenet: Malin Kraft, Sini Hyvönen (ohjelmavastaava), Hanna Tallberg (vt varustevastaava), Henna Torp (ohjelmavastaava), Anni Neuvonen (pelitoimintavastaava), Iida Ojaniemi (varustevastaava, PR asiat), Marjut Saarinen

Jos pelaaminen meidän seurassa kiinnostaa, ota yhteyttä migsalibandy/at/gmail.com

MIG

Kuluvalla kaudella MIG pelaa II-divarissa.
Valmentajat:  Jani Lindström
Joukkueenjohtaja: Sini Hyvönen
Lisätietoja:

MIG II

MIG II aloitti pelikentillä kaudella 2002-2003 III-divarissa. Joukkue nousi ensimmäisen kautensa jälkeen II-divariin. Divaritasoja on tullut vuosien aikana yksi lisää ja kuluvalla kaudella joukkue pelaa III-divarissa.
Valmentajat:
Joukkueenjohtaja: Pirjo Ahlberg
Lisätietoja:

MIG III

Seuramme sai pitkstä aikaa kolmannen joukkueen ja MIG III aloittaa uudestaan peliuransa kaudella 2017-2018 IV-divarissa.
Valmentajat: Elina Vuoristo, Pirjo Ahlberg
Joukkueenjohtaja: Marjut Saarinen
Lisätietoja:

MIG on pelannut salibandyssä myös naisten seniorisarjoja, N30-sarjaa joukkueella MUG ja N35-sarjaa joukkueella MYG.

MIG-Futis

Migiläiset pelaavat kesäisin jalkapalloa Palloliiton alaisessa Naisten kuntopallosarjassa.
Lisätietoja: pirjo.ahlberg /at/ gmail.com

HISTORIA

Tampereen teknillisessä korkeakoulussa salibandy on yksi suurimpia TUrVoKe ry:n lajijaostoja. Tyttöjen joukkue MimmiGrants (MiG) on perustettu keväällä -92 ja joukkue aloitti pelaamisensa 2. divisioonassa kaudella 92-93.

Joukkueen perustamiseen sekä nimeen liittyy vahvasti Opiskelijoiden Liikuntaliiton (OLL) sukupuolisähly Kuopiossa 1992, etenkin illan bankettijuhla. Juhlatilan alakerrassa sijainnut Emigrants baari sai myöhemmin illalla kilpailijakseen ”salibandybaari” Immigrantsin. Ja ennen valomerkkiä oli päätös MimmiGrantsin perustamisesta valmis.

Nykyään MIG toimii omana seuranaan ja nimikin on siis lyhentynyt muotoon MIG Salibandy ry.

MIG on osallistunut useina vuosina Katusähly turnauksiin nimellä KatuGrants. Alkusarjavoittoja ja finaalipaikkoja on saavutettu muutaman kerran, mutta ainokainen finaalisarjan voitto on vuodelta 2002.

Leivonmäen suosählyn SM-kisoissa MIG on  esiintynyt SuoGrants nimellä. Vuosina 2003 ja 2004 SuoGrants ylsi näissä mittelöissä mitaleille. MIGin pelaajia on esiintynyt suolla myös monissa muissa joukkueissa.

Mainokset